Over ons

Gielkens Grafmonumenten Helmond is onderdeel van Gielkens Grafmonumenten in België, bekend als een van de meest vooraanstaande bedrijven van grafmonumenten in België. Onze markt richt zich vooral op particulieren. Gielkens grafmonumenten levert en plaatst gemiddeld 3000 grafstenen per jaar. Gielkens Grafmonumenten onderscheidt zich op 3 vlakken:

Fabricage ter plaatse

Gielkens Grafmonumenten biedt de klant de keuze tussen eigen fabricatie en import maar de nadruk ligt vooral op het ontwerpen en afwerken van stukken in eigen productie. Aangezien het bedrijf beschikt over een grote voorraad graniet, is het mogelijk steeds de kortste levertijden (binnen de maand) te garanderen.

Fabricatie

Afwerking van A tot Z

Gielkens Grafmonumenten draait in samenwerking met Gielkens Grafmonumenten in België op de inzet van twintig toegewijde medewerkers (administratief personeel, afwerkers, beeldhouwers, plaatsers en vertegenwoordigers). In het machine- park wordt de ruwe blok graniet snel en efficiënt afgewerkt en geplaatst op het kerkhof. Dat er kwalitatief op lange termijn wordt gedacht, bewijst de periodieke interne opleiding van medewerkers.

Afwerking

Ruime keuze aan exclusiviteit

Gielkens Grafmonumenten bezit een comfortabele grote toonplaats (> 250 modellen) met zeer ruime keuze in grafstenen en urnstenen, sierstukken, beelden, lantaarns, vazen, bloembakken, bloemstukken, kruizen en belettering. Ten slotte, alle afwerking in graniet, glas en rvs/inox is exclusief en alles kan op maat.

Exclusiviteit

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag komen onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs met onze catalogus. Ook bestaat de mogelijkheid om via deze site (aanvraag) vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hoogachtend,

Jean-pierre van Os